Tuesday, March 1, 2011

Spinarak

oh oh today aaa.. 1st march oledi maa..
yesterday was 28th feb, my housemate's birthday!!
happy birthday nasuha! ( a.k.a. mummy! )
the night before that kitorang satu rumah makan besar!
lepas jogging petang tu, (nampak si baju kuning :") )
semua dah macam energetic je malam tu
lepas buang lemak, top up lemak lagi!
rara belanja nasi lemak, mimi bawak nasi from her mom
so makan lah beramai ramai
at 12, makan birthday cake lak o yeah~~
best best best
lama gila tak makan choc cake!
maka bermula lah aksi aksi berlari berkejaran sampai masuk bilik dangg!! kunci pintu cepat cepat and sampai lari tergelincir dalam toilet ha3
semuanya gara gara lari daripada dicomotkan dengan aising kek
(maaf yer jiran jiran, kami bising semalam)

oh and today, bye bye february, hello march!
tengah hari tadi test maths
hmm soklan agak senang, bajet high marks lahh kott.
unless ada careless mistakes.
P( x = :> ) = 1
P( x = :| ) = 0
P( x = :< ) = 0
thus, the event of :> is certainly to happen.
(ceh, bajet ayat mathematicians)

oh and today was the last lecture with Mr. Moo
uwaaa sedih sih. gonna miss mr. moo banyak banyak lahh.
learning from chinese teachers/lecturers is a lot of fun lahh
(teacher ann, dr.sim, & mr.moo je kott yang masuk list sifu chinese aku. keh3)
mr. moo sangat comel hari ni
dengan sporting nya dia kasi buah tangan peace dekat camera kitorang
oh oh banyak gila sesi bergambar dengan classmates hari ni




oh oh ye, hari ni dua makhluk cakap aku putih (indirectly).
ha3 bajet gile glemer

makhluk 1: asal orang kelantan putih putih aaa?
miss nureen: aku tak putih pon?
makhluk 1: kalau kau tak putih, aku ni apa?

makhluk 2 kepada makhluk 3: eh yang putih putih tu ke ain yang yang ada scandal dengan ehem2?
mahluk 3 kepada miss nureen: scandal?? ang habaq cepatt!!
miss nureen: ops~ ^_^



moral of the story: anda akan dikatakan putih bila anda duduk bersama orang yang tak berapa nak putih. sekian terima kasih.


ekceli nak highlight tang putih tu je. hahaha :p
aku dah tak putih arr. tipu ah! huh!