Monday, January 24, 2011

Totodile

TAGGED by abangggggg pa'anggggggg!!
oh tak sangka aku masih main lagi benda benda ni.

1. Adakah anda rasa anda hot??
hot dari segi rupa? lots of chicks out there are waaay hotter than me.
hot dari segi hati? yes i'm hot. dont mess with me or u'll get burned! grrr!!

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
tadaaa~


3. Cerita pasal gambar.
geng yang dipanggil geng calculator, memakai sweater kelas designed by pacik riri, pada jamuan akhir tahun form 5 '09

4. Bilakah kali terakhir anda makan pizza?
Last sem kot. order home made pizza dari sape hentah.

5. Lagu terakhir anda dengar.
Whiskey Lullaby.

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
membuang masa

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
they called me names. =.="
lots of 'em

8. Tag lagi 6 orang.
makhluk makhluk yang aktif blogging lah ek
1. niniey
2. kukumalu
3. yunk
4. zaza
5. nana
6. aten

9. Siapakah orang no.1 kepada anda?
bf :)

10. Katakan sesuatu mengenai orang no.5.
saya jeles dengan ke-slim-an anda. saya gemokk! :(

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
makin hangat je hubungannya dengan public phone?

12. Bagaimana pula dengan no.4?
kamu tedak update sama saya kesah chenta kamu!

13. Pesanan buat orang no.6?
jaga diri anda elok elok. roommate anda sangat brutal.

14. Kata-kata cinta untuk orng no.2.
cintaku bukan di atas kertas, cintaku bukan dalam blog, cintaku di hatimu. keh keh keh

15. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.
1. specky
2. dia ni otai tau. name glemer dia rajaotai gitu~ otai dalam bab apa, wallahua'alam.
3. i know that he knows i called him abanggggg pa'angggg, but i do not know wether he likes it or not, but i do not care, i'll keep screaming, abangggggg pa'anggggg!!! har har har
4. he resembles tik! a bit lahh. keh keh keh XD
5. aku tau dia jeles aku dah ulang khatam pokemon sampai season 3 dah. :p

16. Persamaan antara kambing dan lembu.
dua dua busukkk!

17. Perasaan anda buat tag ni.
boringggggg

18. Adakah anda tahu si Rizman itu sengal
yes. tak bagitau pon aku dah tau dia sengal tahap takde tahap. walaupon aku tak kenal makhluk manalah si rizman ini

19. Gay or les?
go straight, dont belok belok!


dah. abes. boring. popeye!

7 comments:

misszaza said...

ouh. i d tag. *abg polis.. :)) hahaha.

nak tawu kesah chenta i dengan sape nea? byk nea. auw

miss nureen said...

sape sape ajelah. janji romentik. hik hik

misszaza said...

xdop xdop romantik doh ehh.. putuh blako dohhh! sep byk dosso nge za blako.. wooooo~!

ani said...

wallpaper comeyy! rindu sekmu~~~

Farhan said...

come hell or high water..

sayayangcomel said...

awk, nk curi post ne. hrh_eva92

miss nureen said...

hah, curi curi.
curi pon mintak ijin.. jurus2..