Tuesday, January 25, 2011

Croconaw

oh news feed facebook sekarang penuh dengan picture updates of dinner last 2 days
grand dinner bagi students asasi sains puncak alam was held on 22th jan 2011
venue: Shah Alam Convention Centre (SACC) Ballroom
tema awal, masquerade hape hentahh, ramai yang bantah
then baru tukar tema traditional & dashing hape hentahh
aihhh nasib bek tukar tema, aku dah pasang niat nak pakai topeng sailormoon
(sailormoon ada topeng ke?)
housemates semua excited ngan dinner nih
ngan baju baju, tudung, kasut, aksesori, mekap mekap
(aku turut menjadi bahan spesimen untuk eksperimen mekap dorang. =.=')
i was like, "perlu ke baju baru untuk dinner, kasut baru, mekap2 segala bagai?"
hmm takpelah, dinner sekali ni je pon
tak payah beli baju baru, pakai baju dulu dulu jer
tudung je baru. hik hik. oh kasut juga. hik hik.

oh dinner yang sangat grrrr
macam macam species outfit di-discover
almost most of the guests mengikut ke arah kebaratan.
ingat artis ke hape?
hmm, welcome to disastrous world
performance, not bad lahh.
dunia akhir zaman, paham paham aje lah performance hape.
nama je dinner, tapi rupa cam night club pon ade. =.='
sangat tak puas hati ngan dinner nih,
tak sempat nak enjoy with the girls~
excited giler kottt nak tengok dress and mekap dorang,
my classmates and housemates semua cun cun!
tak best tak dapat kumpul semua! grrr
oh yeah, aku berjaya hasut Ku Syera pakai shawl! keh keh keh


^^ Ku Syera, Cik Mimi & Miss Nureen^^


oh inilah gades gades kpop yang dipuja puja pada malam itu.

pe nak jadii...bertudung tapi...



oh da makin bulat! DIET!!!

2 comments:

misszaza said...

wow. serius. u da makin bulat. *.*

miss nureen said...

yeah i notice that.
oh tedak...