Friday, January 29, 2010

Geodude

waah~ lama tak update blog!
hmm..
memang lama dah nak update blog ngan cite2 best
mulanya memang berkobar2 nak update masa hari ade public speaking tu lagi
nak cite sume kisah2 yang berlaku hari tu..
especially cite mek teen!!
cite teen di mc'D dan cite time duk dlm bilik APD!!
auuu KANTIN~~~ romentik2~hahaha~~
hari tu kitorang as seniors, tiga2 pakai PINK~ waahaha i like~~
n best jumpa juniors yang semakin hari semakin berubah bahasa mereka
[ smakin tedak kedengaran kalimah 'wallahu a'alam yer?]
n hari tu 1st time aku interview orang..untuk masuk team.
waah~ ingat lagi ape aku cakap hari tu,
'ho buleh doh nop breti tu deq..'
xtegar lah mano..tegar biaso2 jah..HAHA
hari tu memang nak cite abes r kisah2 HOT mek teen,
siap save draft lagi..
tapi..hmm..ade la sumthing yang buat aku takde mood tros..
slalu je camni..asal aku nak hepi, dye wat aku takde mood! huh..

banyak kali gak r nak update blog, tapi at last xjadi. for the same reason.....
btw, skang ni bz ngan KEX, especially time encyclopedia assignment
dapat assignment hari rabu,
so hari khamis, jumaat, sabtu, n ahad tu memang straight kuar pagi, balik petang
coz jumpa ngan grup masing2
n monday was the d day for my group
tajuk 'tunku's merdeka mission'~
aku rase cam k.marina tuju kat aku je yang sorang member, markah xbertambah pon.
yeah i admit. i spoke less compared to SIE assignment
cakap pasal SIE, waa~ rindu nak gaduh2 ngan tik, wat kuar ayat2 pedas!!~~
huhu, memori syifa' 09 xkan ku lupa. luv u tik~~

so skarang ni free 4 a while coz takde new assignment.
i'll never forget those memories i had with my new frens, n my new family, ohanna~~
wat keje ngan geng kex best,
wat photoframe bersama, gelak ketawa bersama, gosip2 bersama~ aisyy2 bersama,
ronda kb bersama, blarok ramai2 bersama, membabax di tepi jalan bersama~
jalan2 bersama~ makan2 bersama~ blanja2 lolipop~
kitorang da makin...kacip!!
n i started to miss my dearest-shweeeeet-long time no c-besh-fren..
niniey, fyi, i was shedding tears bile kite gayut2 hari tu..huhu
stress GILA2!! kalu la mu duk tepat aku................
n for that, i caused troubles
but then, my frens helped me a lot.
mekaseh r sudi tolong aku,
sudi tegur aku walaupon seram tgk muka bad mood aku,
sudi tanya2 aku ade prob ape, walaupon aku xcite pon. hehe
i really2 appreciate it
thanx u ol, my beloved frens!!
n a special thanx to fawwaz, niniey n yeng yg mmg byk gila tolong aku slesaikan fikiran kusutku ini.
[ wlaupon korang xtau ape yg dah korang buat utk tolong aku. huhu ]

i luv my frens!!
luv u all!!

5 comments:

Fawwaz said...

wee, nama ku terpampang dalam blog mu wahai nura, hahaha,
welcome2,

actually i do know about the probs,
hehe harap suda selesai la,
kalu x lagi, kalu tertangguh ko,
harap bersabar n be strong yeah!
:D

miss nureen said...

hmm..
i heard that u heard sth bout my 'prob'
that sth is not true okey?
:D

wishing ur probs well b solved soon.
=)

AtikAh said...

wow.
nk gaduh2 dgn i upenye.
jom~

ani said...

wuwuwuwuw~
terharu..
nama ak byk skali disebut..
haha..
btw een..
kita kawan kan?
saling membantu..
mg byk tlg gak.
:)

miss nureen said...

:)