Friday, January 14, 2011

Meganium

oh oh oh lega! a very hectic week has ended!
selagi tak datang hari jumaat, selagi tu aku tak tenang!
and now here comes friday^^
minggu ni minggu test, minggu assignment membiak biak, and minggu presentation!
siapa tak tenang hidup macam ni??
glad it's over. pagi tadi pon dah macam ape daa
bangun pagi pagi gerak ke kelas awal awal,
tinggal satu je dalam otak aku,
pergi print lab report and i'm done with those GRRR stuff!
dah turun tangga maut, siap print lab report, cari graf nak print takde!
GRRRR betol aku!!
semalam tidur pukul 2 pagi nak siapkan benda GRRR tu semua
tapi. tapi. tapi. aku tak paste masuk pendrive???
oh gila GRRRR aku! terpaksalah naik bilik balik daki tangga maut beratus ratus anak itu!
GRRR GRRR GRRR
habis jatuh saham jalan rushing rushing,
keayuan semula jadi dah hilang terbang melayang ke awan biru~

oh lepas dah submit semua kerja GRRR aku, baru rasa tenang jiwa ni! ceeyy~
ingatkan aku sorang je yang gila bagai GRRR belum submit kerja,
rupa rupanya ramai lagi yang lagi parah daripada aku,
baru nak buat, baru nak discuss, baru nak taip hari ni and submit within office hour
so glad kerja aku dah beres! so relax relax aje lah sambil tunggu yang lain siapkan kerja di bilik bacaan.
ainaa dah bising bising nak tahu identiti sebenar gajos! ha ha ha
punya la minah ni usaha geledah fon aku nak cari gambar gajos
cari punya cari jumpa lah gambar gajos



kah kah kah
minah ni tak puas hati lagi, terus cari cari lagi
last last jumpa gak la gambar aku main ping pong dengan gajos
lagi dia tak puas hati coz gambar tersebut tidak mendedahkan rupa sebenar gajos
ha ha ha
terus terusan aku disoal siasat tentang identiti sebenar gajos.
jeng jeng jeng...
tapi yang dia jumpa cuma rahsia magikarp dengan kukumalu dalam fon aku
keh keh keh.. (jangan salahkanku. :p)
last last dia dah give up
amaa lak siap kasi idea bernas suruh amek number gajos and call dia
"hello, awak siapa?"
haha ngeng betol ~
lama gak lepak kat situ, sejak habis kelas pukul 12 lebih, sampailah pukul 3 baru balik bilik

oh rilex rilex tenang tenang, pergi jauh tensi tensi~

3 comments:

ku syera said...

awat kukumalu plak yg kena???hampeh!!!

Afeeqa zy said...

ain, kte smo lerr. sem duo ni meme menyeksa batin =.='

miss nureen said...

hihi aku tak bersalah!
*buat muka innocent*

sem 2 memang menyeksa zahir dan batin!! huh!!