Saturday, November 6, 2010

Flareon

oh kebuhsanan melanda dengan menggila!
maka terhasillah baking project yang entah ke berapa kali dah
projek yang menggunakan satu tenaga kerja memakan masa 3 jam
dan hasilnya..egg tart~

pastry dah best, walaupon tak cun.
tapi filling tak berapa nak jadikk.
oh tak reti maaa~

done with baking, next projek tambah lemak pulak yeah!
omooo cuti kali ni paling dahsyat!
disebabkan kebuhsanan, aktiviti yang dilakukan cuma tidur dan makan + menghadap laptop.
for sure dah makin bulat!
dah nak merangkak ke 50kg!!?? oh my gucci!
oh balik palam kene start diet!
kena panjat tangga batu caves yeah!
i luv u tangga maut!

ohhhhhhhhh boringgggggggggggggggggggggg gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
what to do aaaa tomorrow n tomorrow morrow???
hmm aku tau yang lain2 majoriti mesti abeskan masa layan cite korea
yang giler fanatik mamat2 korea oh hensemnya yang itu ini oh comelnye yang ini itu
oh puhliss la!! huh boring oke!
ape la nasibku..
kat umah pon minah2 korea ade
kat palam pon sama,
tujuh2 housemate aku sume fanatik korea!!??? huh
perlu ke? oh~

2 comments:

Nana said...

Eeen bakpo filling dio gituh?~

Tapi apa2 pun, good job! Waa lamo doh xwat tart xD

miss nureen said...

hahaha jadi gtu sebab xreti wat!
xjadi cun n best cam nana wat
waaaaa xreti xreti xreti