Wednesday, April 7, 2010

Muk

dapat request from cik nana dalam cbox
mintak jawab satu tag
oke, boleh~ no hal
but when i viewed her page and read through
OMG!
haha tapi takpe, jom teroskan~
boleh~

1) siapakah anda di rumah?
nama panggilan di rumah adalah 'ing' ( that i prefer to be spelled as 'een' ),
and also 'mc ing' which later turns to 'mc eyyy' which i seriously concretely F****** HATE it!
fourth child out of five and the most hated among the siblings. ( i know )
tak boleh duk diam, slalu je jerit2 bisingkan rumah bila boring.
most of the time bilik memang bersepah,
dan tukang penyepahnya adalah, well you should know who. ;P

(2) Siapakah diri anda di samping rakan?
rakan yang tedak akrab, maybe diorang cop aku sebagai pendiam, tak reti bergaul, tak peramah
and truth to be told, i am.
rakan akrab, aku cakap lepas jer.. heheh
di samping rakan lelaki, aku jadi automatically gedik.
hee, maaf bukan buat2 gedik oke, dan bukan naturally gedik! aihh camne la nk cakap. =.=''
tak tau la. GTH la even people judge me as gedik or watsoever~
dan aku kadang2 berasa amat less confident bersama rakan2 in certain matters. :)

(3) Lima benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai ?
1. aku nak makan banyak, tapi tanak gemok. boleh?
da lama dah aku nak diet! tapi tak jadik2. kui3

2. nak shopping! nak baju baru beg baru kasut baru.
nak ada satu bilik khas utk outfit wears
nak setiap koleksi ade setiap kaler~
biasalah, orang tak lawa nak melawa. :)

3. nak jumpa Mr. Right. hihi.
yang cukop understanding, always makes me happy n soothe my burdens,
knows what i desire and can accept me for who i am.
cewas~~

4. i wish everyting goes on as i want they to be. but they dont.

5. i wish i have more wishes and i wish they come true.

(4) Siapakah nama pasangan anda ?
hmm. takde lagi. sape2 tanak masuk ke? heheh

(5) Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda.
err. oke oke.let say 'future pasangan' la eh? :)
- saye suka lau die hepi. happy makes u healthy. coz senyuman itu penawar kan? cewah~
- hmm. mesti gentleman tak kira ngan sape2 pon. oh jejaka idaman semua~
- tak hipokrit. always be honest even it's paaaaainful.
- erm. speak and act politely. tapi jangan bajet contol macho sudaa
- willing to sacrifice. macam daddy saya! muah muah daddy!

(6) Bila tarikh anda couple?
tak ingat la. stat time form 3. and skang pon bertambah2 lagi. dalam list ade 42 sume kot. hii~ :D

(7) Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda ?
bila tak cukop gula. pahit sangat2. :(

(8) Lagu tema cinta anda.
chentaku tak bertema~ ade pahit ade manis ade gula ade lolipop ade eskrem ade macam2 merapu*

(9) Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda.
erm, sila keje besar, gaji biar banyak, coz future wife awak nak shopping banyak2! hihi :D

(10) Tag 10 rakan anda yang lain.
tanak! letih da taip! wex~

2 comments:

.: hunny :. said...

hahaha
een..
bkpo xtag sepni?
haha..
neway,future pasangan pny type da ad..rmai la 2 pahni jd mcm yg u nk..
kah3..

buat smua yg mau jd calon.pastikan poket penuh dgn duit ya..
xg2 ain?
haha

miss nureen said...

haha tol3!